Lifestyle

Een wereldkaart van wereldkaarten.nl

Het hele jaar op reis zijn, wie wil dat nu niet? Voor velen van ons is het slechts een droom om altijd op reis te kunnen zijn, maar ik heb de oplossing: een wereldkaart van wereldkaarten.nl aan de muur!  Als echte reiziger heb je vast fotoboeken vol met foto’s van over de hele wereld en staat je huis vol met souvenirs, dus een wereldkaart mag dan niet ontbreken. Kom je thuis van een zware dag op het werk of zit je thuis op een regenachtige, koude zondag? Kijk even naar de wereldkaart en droom lekker weg over reizen, toffe plekken die je nog graag wilt bezoeken of leuke avonturen die je hebt beleefd.

Keuzes keuzes keuzes

De wereldkaarten zijn op veel verschillende soorten materiaal te bestellen. Je kunt kiezen voor een poster, een wereldkaart op hout, canvas, plexiglas of aluminium. Een wereldkaart op plexiglas oogt strak en modern, op hout krijg je een landelijk uitstraling en op aluminium wordt de wereldkaart ineens industrieel. Ik ging voor de industriële look en zocht een wereldkaart uit op aluminium.

Daarnaast kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten kaarten, dus het maken van keuzes begint nu pas echt! Ga bijvoorbeeld voor de geografische, historische wereldkaart met zachte kleuren waar alle landen, grenzen en plaatsen goed op te zien zijn, voor een wereldkaart met dieren of ga voor een abstracte wereldkaart met vingerafdrukken of plusjes en kruisjes. Ik heb gekozen voor de trendy wereldkaart met plusjes en kruisjes en heb voor de grootste maat gekozen, namelijk 90 cm breed en 60 cm hoog. Deze lijkt mij erg mooi in een woonkamer met wit en grijstinten. Door de plusjes en de kruisjes oogt hij misschien een beetje druk, maar dat valt reuze mee!

Tevreden?

Bij mij heeft het even geduurd voordat ik de kaart had uitgezocht, maar toen ik eenmaal had besloten welke kaart ik het mooiste vond, had ik hem de volgende dag al in huis. Ik ben tevreden met mijn wereldkaart, hij is precies zoals op de foto’s van de website en de service van het bedrijf is top, want op mailtjes wordt snel gereageerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb al vaak gekeken naar de wereldkaart en heb lekker weggedroomd bij alle landen die ik al heb bezocht en gedroomd van de landen die ik nog graag eens wil bezoeken. Toch mis ik wel een paar landen, zie jij welke? Ik begrijp dat sommige eilanden te klein zijn om in de kaart te verwerken, maar ik mis bijvoorbeeld Cuba en de Caraïbische eilanden. Waarom staat het kleine IJsland wel op de kaart en is het grotere Cuba helemaal weggelaten? Dat is mij een raadsel, maar dat maakt mijn wereldkaart niet minder mooi.

Ik ga een mooi plekje uitzoeken om de kaart op te hangen. Word jij ook zo blij van een wereldkaart in huis?

In samenwerking met wereldkaarten.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *