Lifestyle,  Reistips

Checklist | Ik ga op reis en neem mee…

Het is hartstikke leuk om op reis te gaan. Je kijkt er al weken naar uit, zoekt van alles op over het land dat je gaat bezoeken, dingen die je wilt zien of doen en misschien kijk je wel alvast naar de leukste restaurantjes van de stad. Je vertrekdatum komt steeds dichterbij en misschien raak je wel een beetje in stress: wat neem je allemaal mee? Je wilt natuurlijk niets vergeten, maar dat zal je vanaf nu niet meer gebeuren. Om het stressen voor je vakantie te voorkomen en ervoor te zorgen dat je niets (belangrijks) vergeet, heb ik een checklist voor je opgesteld! Met deze inpaklijst zul je nooit meer iets vergeten!


 

 

 

 

 

 

 

Download de checklist hier: Checklist – ik ga op reis en neem mee… Print de checklist uit en zet een vinkje bij alles wat je al hebt ingepakt!

Ben ik iets heel belangrijks vergeten? Laat het me weten in een reactie, zo help je mij én je medereizigers. Samen maken we de lijst nog completer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *