Afrika,  Azië,  Europa,  Lifestyle,  Midden-Amerika,  Reistips,  Zuid-Amerika

26 foto’s van mensen over de hele wereld

We leven met miljarden mensen op deze wereld en talloze culturen. Deze miljarden mensen zien er allemaal anders uit, leven hun eigen leven en hebben hun eigen verhaal. Mensen zijn uniek en allemaal knap en bijzonder op hun eigen manier. Tijdens mijn reizen geniet ik van de mensen die ik tegenkom op de markt, in de bus of die ik op straat zie lopen. Vaak vraag ik ze of ik een foto van ze mag maken. Een beetje ongemakkelijk gaan ze voor mijn camera staan en na tien seconden te hebben geposeerd, gaan ze verder met het dagelijks leven. Ik ken deze mensen niet, maar in de ogen van deze mensen zijn vaak hele verhalen af te lezen. Vandaag trakteer ik je op 26 mooie foto’s van mensen over de hele wereld.


Elk mens is mooi, knap en bijzonder op zijn eigen manier met zijn eigen levensverhaal. Welke foto is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *